Prylbloggen

Betydelsen av prylar


skrivet den 02 feb av Admin, klockan:14:02
Jag har varit inne på det lite grann tidigare men då i några olika inlägg och aldrig sammanfattat så som jag hade tänkt ta upp det nu i detta inlägg. Det som jag har frågat mig själv är hur mycket prylarna är värda för oss. Idag har vi ju alla i Sverige en hel del prylar och jag tror att vi också ganska lätt fäster oss vid våra prylar. Har ni till exempel testat någon gång att göra en storrensning hemma? Det har jag och jag ska tala om för er att det inte alls är lätt att göra sig av med så mycket prylar som man kanske hade tänkt sig. Man börjar rensa och sedan märker man att man efter ett tag tar bort allt mer och mer som man vill spara i alla fall istället för att slänga. Det är ju värdelöst och jag blir lika arg på mig själv varje gång att jag inte lyckas göra mig av med fler prylar än vad jag gör.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt