Prylbloggen

Min väska blev stulen


skrivet den 19 jan av Admin, klockan:13:57
Lagom i samband med att jag skrev det förra inlägget så kan jag nu uppdatera er om att min väska för bara några dagar sedan blev stulen. Vad innebär då detta kan man ju fråga sig? Jo så mycket som att alla mina prylar som jag alltid har i min väska nu är borta, det vill säga min kamera, min telefon och även min plånbok. Som tur var hade jag inte mycket kontanter i plånboken så det är ju skönt. Telefonen är det naturligtvis synd att den försvann eftersom jag använder den som en dator numera men det är också en sådan sak som jag kan komma över. Men det värsta av allt är min kamera. Och jag som precis för bara några månader sedan hade köpt ett helt nytt objektiv. Det här har jag väldigt svårt att komma över. Jag vet inte om jag är arg eller ledsen eller bara förtvivlad.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt