Prylbloggen

Viktiga prylar för mig


skrivet den 13 jan av Admin, klockan:13:55
Jag tror att vi alla oavsett vilka prylar vi har och hur mycket vi må tycka om en del mer än andra så har vi en eller flera prylar som betyder mer för oss än andra. Jag kan ju naturligtvis inte tala för alla oss men när det gäller mig själv är det så i alla fall. Jag har en del prylar som jag tycker om och värdesätter mer än andra. Ta till exempel det här med kläder som jag tycker om men de är inte i närheten lika viktiga som till exempel min kamera. Jag älskar att fotografera och min kamera betyder allt för mig och det är en sådan pryl som jag alltid har med mig. Min kamera är utan tvekan den mest värdefulla prylen som jag har. Jag går ingenstans utan den och jag fotar allt som jag tycker verkar vara intressant att fota.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt